STEAKY S VOLITELNÝMI PŘÍLOHAMI


200g Steak Entrecôte-Rib Eye z irského hovězího (tukem prorostlé maso)  •  295,-

200g Hovězí steak z jihoamerické svíčkové  •  385,-

350g Vepřová kotleta s kostí připravovaná ve vakuu s medvědím česnekem a bylinkami •  255,-

250g Vepřová krkovice marinovaná v medu, zázvoru a chilli  •  175,-

220g Kuřecí prso s kostí a kůží připravované ve vakuu s bylinkami a máslem •  159,-


OMÁČKY


100g Pepřová ze zeleného pepře, smetany a koňaku  •  55,-

100g Houbové ragú (lesní houby + žampióny) s máslem, šalotkou a čerstvou petrželkou  •  65,-

100g Demi glace (silná masová omáčka s portským vínem)  •  55,-


PŘÍLOHY


200g Pečený brambor ve slupce s česnekovou zakysanou smetanou a bylinkami • 59,-

200g Domácí steakové hranolky s uzenou paprikou  •  55,-

200g Grenaile – baby brambory ve slupce restované na olivovém oleji a másle s bylinkami   •  55,-

200g Slezské šťouchané brambory s uzenou slaninou •  55,-

200g Grilovaný lilek, cuketa, paprika, jarní cibulka a žampióny s čerstvými bylinkami  •  75,-